نرم افزار بهای تمام شده چیست؟ | دلیل موفقیت نرم افزار بهای تمام شده ی رای دانا

همواره برای رسیدن به موفقیت در هر بازاری، نیاز است تا با داشتن شناخت مناسبی از اصول رقابتی، وضعیت کسب و کار و ارزیابی دقیقی از محصولات تولیدی، در مورد گام‌های بعدی یک شرکت، سازمان یا حتی کارگاه کوچک تصمیم گرفته شود. به بیانی دیگر امروزه برای اینکه بتوانید در بازارهای رقابتی و فشرده جهانی، کشور یا محلی به موفقیت دست پیدا کنید، داشتن دیدی شفاف و روشن نسبت به برخی از جزئیات تولید کاملاً الزامی است.

ابزارهای مختلفی به شما در سنجش و ارزیابی جزئیات متعددی از کسب و کار کمک می‌کنند اما بسته به نوع کسب و کار، جزئیات خاصی بیش از سایرین برای شما اهمیت دارند. یکی از این جزئیات که برای صنایع تولیدی اهمیت بسیار بالایی دارد و شاخص مهمی در سنجش پتانسیل فروش و موفقیت تجاری یک کالا به حساب می‌آید؛ بهای تمام شده است.

در ادامه بیشتر در مورد تعریف و معنی این شاخص توضیحاتی ارائه خواهد شد اما مسئله اصلی که انگیزه‌ای برای این یادداشت شد، ابزار سنجش این شاخص است یعنی نرم‌افزار بهای تمام‌شده. رای دانا یکی از طراحان و توسعه‌دهندگان حوزه حسابداری است که با نرم‌افزار بهای تمام‌شده خود به یاری تولیدکنندگانی آمده که خواهان دید شفافی نسبت به محصولات تولیدی خود هستند.

اما آیا به راستی شما به یک نرم‌افزار بهای تمام‌شده نیاز دارید؟ چه انتظاراتی نسبت به یک نرم‌افزار بهای تمام‌شده وجود دارد و نرم‌افزار بهای تمام‌شده رای دانا با امکانات خود پاسخگوی کدام یک از این انتظارات است؟ برای یافتن پاسخ با ما همراه باشید.

how to price a product
نرم افزار بهای تمام شده چیست؟

پیش از نگاهی به نرم‌افزار بهای تمام‌شده؛ بهای تمام شده چیست؟

بهای تمام شده یکی از موضوعات و شاخص‌های مهم در خطوط تولید است که فارغ از نوع کالا، اثر بسزایی در درک بعد مالی تولید هر محصول دارد. میزان اهمیت این شاخص به قدری بالاست که در حسابداری شاهد یک شاخه اختصاصی برای آن تحت عنوان حسابداری بهای تمام شده هستیم (هرچند باید در نظر داشت که حسابداری بهای تمام شده نام دیگری برای حسابداری صنعتی است).

این به خوبی مؤید میزان اهمیت این شاخص است. ممکن است در نگاه اول چنین به نظر برسد که محاسبه بهای تمام شده همیشه کار آسانی است اما واقعیت چیز دیگری را نشان می‌دهد. از سویی، هزینه‌های مختلفی برای تولید یک محصول وجود دارد که همیشه تمام آن‌ها از نقطه نظر یک شخص پدیدار نیست؛ ممکن است شما دقت نکنید اما هزینه حمل سوخت برای یک ماشین خاص که در تولید یک قطعه دخیل است، می‌تواند بخشی از بهای تمام شده هر واحد از یک محصول خاص باشد.

از سویی دیگر در همین مثال فوق، تعیین این که چه میزان از هزینه حمل سوخت مربوط به تولید هر واحد از یک محصول خاص خواهد شد اصلاً کار ساده و سطحی نیست. فلسفه و اساس حسابداری بهای تمام‌شده، مبتنی بر روش‌ها و راهبردهایی است که همین پروسه شناسایی هزینه‌ها و محاسبه آن‌ها را تسهیل می‌کنند. حال با این درک، که با بیانی به زبانی ساده ایجاد شد، می‌توانیم با سهولت بیشتری به انتظارات و قابلیت‌های طرح‌شده حول نرم‌افزار بهای تمام‌شده پرداخت.

Pricing

نرم‌افزار بهای تمام‌شده باید چه انتظاراتی را برآورده سازد؟

برای تعیین بهای تمام‌شده، همانطور که گفته شد آیتم‌ها متعددی وجود دارند و الگوریتم‌های متعددی وظیفه دارند که این آیتم‌ها را با هم مرتبط سازند. این در اصل توصیفی ریشه‌ای از انتظارات موجود نسبت به یک نرم‌افزار بهای تمام‌شده است اما در عمل یک نرم‌افزار بهای تمام‌شده با انتظارات زیر روبروست.

  • یک نرم‌افزار بهای تمام‌شده باید بتواند حجم زیادی از داده‌ها موجود در شرکت شما را دریافت، پیکربندی و ذخیره سازد. اصل اول موفقیت نرم‌افزار بهای تمام‌شده ، داشتن یک بانک اطلاعاتی قدرتمند است.
  • نرم‌افزار بهای تمام‌شده از یک طرف خود باید حاوی الگوریتم‌های از پیش تعیین شده مناسبی باشد و از سویی دیگر، به کاربر امکان تعریف الگوریتم‌های جدیدی را برای محاسبه بهای تمام‌شده دهد. این یعنی هم باید در نقش یک پشتوانه برای شرکت شما ظاهر شود و هم متخصصان شرکت را مجاز به اجرای پروسه‌ها و طرح‌های منعطفی سازد.
  • نرم‌افزار بهای تمام‌شده باید هسته پردازشی قدرتمندی داشته و با کمترین استفاده از توانایی‌های سخت‌افزاری، اطلاعات مربوط به وضعیت را استخراج کند.
  • در گام اول نرم‌افزار بهای تمام‌شده باید بتواند موقعیت کالای فرضی را از تمام جوانب و در حال حاضر بسنجد و پس از آن امکان پیش‌بینی و ایجاد دورنمایی از وضعیت مالی پروژه در آینده را داشته باشد. این کمک می‌کند تا شرکت شما تصویر روشنی از آینده محصول تولیدی داشته باشد.
  • اطلاعات تولیدی، از مجموعه اطلاعات سری و گرانبهایی هستند که برای تیم مدیریت و کارکنان بخش‌های مختلف، از اهمیت بالایی برخوردار هستند؛ بی‌شک شرکت شما نیز از این قاعده مستثنی نیست. به همین علت مهم است تا سیستم بهای تمام‌شده بتواند با سطوح مختلفی از دسترسی با کارمندان مواجه شود. به طور مثال در یک شرکت خودروسازی نیاز است تا مهندس کنترل خط تولید میل بادامک تنها به بانک داده‌های همان بخش متصل شده و هیئت مدیره به بانک داده‌های تمام دپارتمان‌های شرکت.

leveraging pricing software.jpg.optimal

چرا نرم افزار بهای تمام شده ی رای دانا پاسخگوی نیازهای شرکت شماست؟

این یکی از پرسش‌های مورد علاقه این برند است که پاسخگویی به آن باعث خوشحالی تیم طراحی، توسعه و فروش خواهد شد. بی‌شک قرار گرفتن در جایگاه محک و بررسی برای آنان که به توانایی و قابلیت‌های اثر خود اطمینان دارند، بیش از آنکه نگران یا ناراحت‌کننده باشد، لذت‌بخش و خوشحال‌کننده خواهد بود. اما به راستی چه عواملی به نرم‌افزار بهای تمام‌شده رای دانا تمایز و برتری محسوسی بخشیده است؟

  • نرم‌افزار بهای تمام‌شده رای دانا و تخمین موفق بهای تمام شده: عوامل مختلفی باعث شده تا این نرم‌افزار در تخمین بهای تمام شده موفق بوده و در عین اینکه کمترین میزان از خطای ممکن را دارد، با جزئیات کافی نتایج محاسبات را در اختیار دپارتمان‌های مالی و سایر اعضای مرتبط شرکت قرار دهد.
  • پایش مستمر پیشبرد پروژه توسط نرم‌افزار بهای تمام‌شده رای دانا: این نرم‌افزار به دپارتمان‌های تخصصی شرکت و ناظران خط تولید شما این امکان را می‌دهد تا در طول پیشرفت پروژه به طور مستمر میزان پیشرفت و جزئیات این موضوع را مورد ارزیابی قرار دهند. این پایش لحظه‌ای و جاری کمک می‌کند تا با کمترین میزان از انحراف در پروژه، به سرعت مشکل و علت نمایان شود.
  • معیارهای پویا در نرم‌افزار بهای تمام‌شده رای دانا: بدون چسبیدن به معیارهای ثابت و ایجاد ضعف در پروسه پایش مستمر، این نرم‌افزار به طور دائم به کمک بنچ‌مارک‌گیری، معیارهای پویایی را برای سنجش امور در اختیار شما قرار می‌دهد. این یعنی شما در هر موقعیت می‌توانید با دقت قابل اطمینانی وضعیت خط تولید شرکت خود را با گذشته، وضع آرمانی و آینده پیش رو مقایسه کنید.
  • اجرا و پیاده‌سازی پیش از انجام: توانایی بالای نرم‌افزار رای دانا باعث شده تا تیم تحقیق و توسعه شرکت تولیدی شما بتواند تمام جوانب اجرا و پیاده‌سازی هر طرح را سنجیده و در یک مدل ریاضیاتی، پروژه را پیش از انجام اجرا و پیاده‌سازی کند.
  • تطابق با وضعیت صنایع مختلف: نقطه قوت دیگری که باعث شده با اطمینان نرم‌افزار بهای تمام‌شده رای دانا را به شرکت شما پیشنهاد کنیم، قابلیت بالای تطابق این نرم‌افزار با خطوط تولید مختلف و صنایع تولیدی مختلف است. این باعث شده تا بدون نگرانی از همگام شدن نرم‌افزار آن را در شرکت خود به کار ببندید.

برای آشنایی بیشتر با نرم افزار بهای تمام شده ی رای دانا پیشنهاد می‌کنیم از این لینک استفاده کنید.

برخی دیگر از مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

جدیدترین مقالات

آخرین شماره نشریه دانا

keyboard_arrow_up