نرم افزار حسابداری صنعتی / معرفی، کاربردها و مزایای نرم افزار حسابداری صنعتی و حسابداری بهای تمام شده

حسابداری نحوه ردیابی امور مالی توسط یک فرد یا سازمان، مانند یک کسب و کار کوچک است. اما حسابداری صنعتی فرآیند جمع آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات مالی برای یک سازمان یا شرکت است. این می تواند توسط یک فرد، یک تیم تجاری و یا یک نرم افزارحسابداری صنعتی هوشمند انجام شود. اطلاعاتی که جمع آوری می کنید به شما کمک می کند تا فعالیت های تجاری شرکت را درک کنید و گزارش های مالی تهیه کنید.

مشاغل، جمع‌آوران مالیات، تنظیم‌کننده‌ها و سایر سازمان‌های نظارتی نیاز دارند سوابق حسابداری کامل و مناسبی داشته باشند. اگر کسب و کار شما زمانی به دنبال سرمایه گذاران یا سایر سهامداران باشد، این آژانس ها اسناد حسابداری شما را بررسی خواهند کرد.

نرم افزار حسابداری صنعتی بهترین روش برای تحلیل و بررسی همه‌ی مخارج و درآمدهای شرکت است. نرم افزار حسابداری به شما این امکان را می‌دهد که روند رشد و پیشرفت فعلی شرکت را بررسی کنید تا بتوانید برای مسیر آینده ی شرکت برنامه ریزی مناسب و آگاهانه داشته باشید.

Photo 1655374731759 e1658245182983 1200x900 1
نرم افزار حسابداری صنعتی

نرم افزار حسابداری صنعتی و تولیدی چیست؟

نرم افزار حسابداری صنعتی در حقیقت ابزاری برای بررسی و شناسایی میزان درآمد و هزینه‌های مصرفی شرکت است تا شرکت هنگام ارائه‌ی محصولات یا خدمات خود به بازار از میزان سود و ضرر احتمالی آگاه باشد و با فهرست کردن هزینه‌های مواد اولیه، قبض‌ها، مالیات، حقوق کارمندان، اجاره، تهیه و تعمیر تجهیزات و سایر مخارج روزانه‌ی شرکت به شما یک دید مؤثر نسبت به آینده‌ی مالی شرکت بدهد.

 

حسابداری صنعتی

حسابداری صنعتی مجموعه ای از نظارت‌ها و تحلیل های عملیاتی است که بر روی اطلاعات مالی یک سازمان انجام می‌شود. تحلیل های عملیاتی در حسابداری صنعتی‌ شامل محاسبه بهای تمام شده محصول تولید شده، محاسبه هزینه های فرآیند تولید و بازدهی آن، بررسی  وضعیت وعملکرد مالی شرکت یا سازمان و همچنین ارزیابی دقیق امور مالی بخش تولید می شود .

این نوع حسابداری به بررسی و طبقه بندی هزینه های ثابت و متغیری که یک کسب و کار متحمل می شود می‌پردازد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی محاسبه‌ی بهای تمام شده مقاله‌ی نرم افزار بهای تمام شده را مطالعه نمایید.

 

 

برخی از اهداف نرم افزار حسابداری صنعتی:

 

نرم افزار حسابداری صنعتی ابزاری قدرتمند برای تحلیل مسائل مالی شرکت است. با استفاده از این نرم افزار می‌توانید پیش از انجام هر کاری، برآوردی از هزینه های آن داشته باشید و مطمئن شوید که آیا ارائۀ این محصول یا خدمات موجب سودآوری شرکت شما خواهد شد یا خیر.

 

تخمین زدن و برآورد هزینه‌ها

یکی از اهداف نرم افزار حسابداری صنعتی تخمین زدن و محاسبه‌ی برآورد هزینه های شرکت است. این کار برای پیش بینی در فروش محصولات و سود و زیان آنها و مدیریت فعالیت های شرکت بر اساس آن و همچنین سازماندهی تولیدات و سهام شرکت و برنامه ریزی برای هزینه ها و تبلیغات شرکت بسیار اثر بخش است.

حسابداری صنعتی به مدیران دید سازمان یافته‌تری از دخل و خرج شرکت خواهد داد و پیش بینی دقیق تر و بهتری از آینده ی شرکت برای مدیریت هزینه ها به آن ها می‌دهد.

 

یک حاشیۀ سود مناسب را برای شرکت حفظ کنید

اگر یک مدیر از هزینه‌های لازم برای بخشی از کسب و کار اطلاع کافی نداشته باشد موجب می‌شود حاشیۀ سود شرکت بسیار کاهش بیاید. یکی از اشتباهات رایج مدیران و صاحبان مشاغل این است که صورت حساب ها را بررسی میکنند اما بررسی و کنترل هزینه‌ها را فراموش می‌کنند. بنابراین خیال می‌کنند که افزایش نرخ فروش لزوما به معنی پیشرفت و سوددهی بیشتر است. اما اگر هزینه‌های تولید بیش از حد باشند و از کنترل خارج شوند سوددهی شرکت ممکن است بسیار کم باشد.

 

برای مانع شدن از تحلیل‌های غلط در برآیند مالی شرکت، باید همواره تقریبی از هزینه‌های تولید را در نظر داشته باشد و مطمئن شوید که حاشیۀ سود ایده آل شرکت همواره حفظ می‌شود. نرم افزار حسابداری صنعتی که یکی از زیر مجموعه های نرم افزار ERP می‌باشد این امکان را به بهترین نحو برای شما برآورده میکند و شما می‌توانید گزارشات مربوط به تمامی امور شرکت را در داشبورد مدیریتی مشاهده نمایید.

card aptean industrial manufacturing erp traverse edition reporting
نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی erp

تصمیم گیری آسانتر برای کاهش هزینه‌ها

با استفاده از نرم افزار حسابداری صنعتی، می‌توانید به سادگی زمان‌هایی که کسب و کارتان نیاز به کاهش هزینه‌ها دارد را شناسایی نمایید. همچنین می‌توانید تأثیری که هر عامل بر دخل و خرج شرکت شما دارد را درک نمایید. اینگونه شما می‌دانید که هزینه‌ها را از کجا می‌توان کاهش داد، بدون اینکه لزوماً بر درآمدتان تأثیر منفی بگذارد.

 

انواع هزینه‎‌ها

 

برای بودجه بندی درست دارایی و مدیریت هزینه ها، باید دو دسته‌ی اصلی از هزینه ها را یعنی هزینه های مستقیم و غیرمستقیم را بشناسید.

 

هزینه‌های مستقیم

 

هزینه‌های مستقیم آن دسته از هزینه ها هستند که به طور مستقیم با یک محصول یا خدمات شرکت شما در ارتباط باشند؛ مثل هزینه‌ی تهیه‌ی مواد خام و حقوق نیروی کار.

 

هزینه‌های غیرمستقیم

 

هزینه‌های غیرمستقیم هزینه‌هایی هستند که با وجود اینکه برای تولید محصول یا ارائه‌ی خدمات ضروری هستند، نمی‌توان آنها را به طور مستقیم به واسطه‌ی محصول شناسایی نمود. مثل هزینه‌های استهلاک ابزار و ماشین آلات، اشخاص ثالث، کارمندان اداری، بازاریابی و تبلیغات، اجارۀ محل و…

 

هزینه‌های مستقیم و غیرمستقیم‌‌‌‌، هزینه های ثابت و متغیر نیز نامیده می‌شوند. هزینه‌های ثابت همان هزینه های غیر مستقیم هستند زیرا وجودشان به میزان تولید یا فروش بستگی ندارد؛ اجاره، تبلیغات و حقوق و دستمزد کارکنان اداری  جزوی از این دسته میباشند.هزینه های متغیر که همان هزینه‌های مستقیم هستند، هزینه‌هایی اند که با توجه به میزان تولید شرکت و تفاوت قیمت مواد اولیه متفاوت خواهند بود. هزینه های متغیر با افزایشش تولید افزایش می‌یابند.

What is Accounting Software
نرم افزار حسابداری

 نتیجه‌گیری

نرم افزار حسابداری صنعتی در راستای ارزیابی سلامت مالی شرکت تمام هزینه‌های مرتبط با پروسه ی  تولید تا ارائه یا فروش یک محصول یا خدمات را کنترل می‌نماید. با نرم افزار حسابداری صنعتی، مدیران دید واقعی و دقیقی از اوضاع مالی شرکتشان دارند و میتوانند فرصت ها و یا مشکلاتی که در انتظار شرکت است را پیش بینی کنند.

برای یکپارچه سازی سیستم مدیریت و داشتن اطلاعات دقیق و طبقه بندی شده، نرم افزارهایی همچون cyber ERP هستند که علاوه بر حسابداری صنعتی به شما این امکان را می‌دهند تا در کثری از ثانیه به تمامی اطلاعات مهم شرکتتان دسترسی داشته باشید تا بتوانید به آسانی و به سرعت تصمیمات آگاهانه‌ای برای افزایش نرخ سود و بازدهی و پیشرفت بیشتر شرکت خود بگیرید .

برخی دیگر از مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

جدیدترین مقالات

آخرین شماره نشریه دانا

keyboard_arrow_up