از شواهد امر روشن است که ذخیرۀ اطلاعات در نرم افزار Cloud ERP نسبت به استفاده از روشهای فیزیکی ذخیرهسازی داده برتری دارد. در حالی که گاهی استفاده از این سیستمهای سختافزاری داخلی مزایایی دارند و ثابت شده است که مفید هستند، اما سیستمهای Cloud ERP از نظر مزایایی که برای کسبوکارها دارند بینظیرند.
سیستمهای Cloud ERP به داشتن ویژگیهایی مانند کاهش هزینهها، سهولت در انتقال دادهها، فرصتهای بهتر برای نوآوری، کاهش خطر از دست رفتن دادهها و انعطافپذیری در ویژگیهای ذخیرهسازی داده افتخار میکنند و به همین دلایل ایدهآلترین سیستم ذخیرۀ اطلاعات هستند.
مزیت اول: کاهش هزینههای کسبوکار
اول از همه، استفاده از سیستمهای Cloud ERP بسیار مقرونبهصرفهتر از استفاده از سرورهای فیزیکی است. باید با حقیقت روبرو شویم. کسبوکارها در تلاشند تا سود کلی سالانۀ خود را نه تنها با افزایش سود بلکه با کاهش هزینهها افزایش دهند. از گذشته، ذخیرهسازی دادهها کار پرهزینهای بوده است. به عنوان مثال، در سال 1999، شرکتها مجبور بودند 3 دلار برای مدیریت دادههای خود بر روی سختافزاری با قیمت 1 دلار بپردازند. بله درست است. نسبت هزینه 3 به 1 دلار بود. Cloud ERP نیاز به استفاده از سختافزار فیزیکی را از بین میبرد و یا تا حد زیادی کاهش میدهد، بنابراین هزینههای مدیریت و ذخیرهسازی این دستگاهها را کاهش میدهد.
Enterprise Apps Today گزارش کرد که Cloud ERP به معنای صرفهجویی در وقت است و همچنین از نظر مالی کارآمد است. به نقل از کریستین هانسن، مدیر بازاریابی محصولات Epicor، Enterprise Apps Today همچنین گفت این هزینههای پایینتر ناشی از کاهش هزینههای فناوری اطلاعات هستند. این هزینههای پایینتر باعث کاهش هزینههای سربار کسبوکار میشوند و بنابراین پول برای استخدام پرسنل و انجام تحقیقات و طرحهای توسعه آزاد خواهد شد و قیمت محصولاتی که شرکت میفروشد را هم کاهش میدهند. نمونهای از کسبوکاری بزرگ که با استفاده از سیستم ابری موفقیت عظیم و صرفهجویی زیاد در هزینهها را تجربه کرده است شرکت WhitePages است. این کسبوکار با استفاده از 11 سیستم ابری مختلف، مبالغ خیلی بیشتری از آنچه انتظار داشتند هزینۀ این سیستمهای ابری باشد صرفهجویی کرده است.
مزیت دوم: سهولت انتقال
اگر کسبوکاری دادههای خود را در ساختارهای سختافزاری فیزیکی ذخیره کند، امکان انتقال کسبوکار محدود میشود. منظور از انتقال کسبوکار لزوماً این نیست که آن کسبوکار وسایل خود را بستهبندی کند و با ماشین یا هواپیما به شهر، ایالت یا کشور دیگری برود. در حالی که این اتفاق گاهی اوقات رخ میدهد، انتقال دادهها بدون جابجایی فیزیکی نهاد کسبوکار به طور مداوم اتفاق میافتد. این امر فقط هنگامیکه کارمندان برای جلسۀ کاری یا کنفرانس سفر میکنند اتفاق نمیافتد، بلکه زمانی که نیاز داشته باشند از خانه یا خارج از دفتر کارشان به ایمیل یا پایگاه دادۀ شرکت دسترسی پیدا کنند هم اتفاق میافتد.
وقتی دادههای کسبوکار روی سختافزار قرار دارند، دسترسی به آنها خیلی دشوارتر یا غیرممکن میشود. این نبود قابلیت انتقال دادهها میتواند بر کارایی و اثربخشی کسبوکار تأثیر منفی بگذارد. با این حال، هنگامیکه از سیستم Cloud ERP استفاده میشود، از هرجایی میتوان با سهولت و سرعت به دادههای کسبوکار دسترسی پیدا کرد. تنها چیزی که لازم است دسترسی به اینترنت و دستگاه محاسباتی است. این دسترسی صرفنظر از مکان، این امکان را فراهم میکند که کسبوکار در هر جا و مکانی انجام شود، که خود بهرهوری، اثربخشی و سود را بیشینه میکند.
مزیت سوم: کاهش خطر از دست دادن دادهها
در حالی که سرورهای فیزیکی سالهاست که مورد استفاده قرار میگیرند و مزیتهای خود را دارند، اکثر افراد میتوانند داستانهایی از زمانی که این درایوهای سخت خراب شدهاند، آسیب دیدهاند یا عمل نکردهاند و دادهها از بین رفتهاند تعریف کنند. با استفاده از سیستمهای Cloud ERP این خطر کاملاً برطرف میشود، زیرا هیچ ساختار فیزیکی برای تجربۀ عملکرد بد وجود ندارد. به علاوه، باید فضای زیادی از ساختمان یا مرکز ذخیرهسازی دیگری را به برای نگهداری از این سرورها اختصاص داد. این امر میتواند چالش خاصی برای کسبوکارهای جدید و در حال رشد باشد که فضای فیزیکی آنها نتواند همگام با افزایش نیاز به فضای داده پیش برود.
در آخر، سیستم Cloud ERP برخلاف سرور فیزیکی، دادهها را جمعآوری و پردازش میکند. سرورهای فیزیکی باید اطلاعات را پردازش کرده و به طور همزمان با تمام کارهایی که در زمان خاص تولید شدهاند سروکار داشته باشند. این امر احتمال بروز مشکل را افزایش میدهد. از طرف دیگر، سیستمهای Cloud ERP توانایی انتشار این دسته از کارها را در ابر عمومی دارند. این امر دسترسی راحت به ظرفیت کافی برای پشتیبانی از گردش کار را فراهم میکند.
مزیت چهارم: فرصتهای بهتر برای نوآوری
فناوری به طور مداوم در حال توسعه و پیشرفت است و سیستمهای Cloud ERP نیز از این قاعده مستثنی نیستند. همگام با این پیشرفت، تواناییها، ویژگیها و مزایای جدید دیگری از راه میرسند که این سیستمها را برای کسبوکار حتی سودمندتر میکنند. نوآوری یکی از مهمترین نیروهای محرک رشد و توسعۀ کسبوکار است و روند فعلی رایانش Cloud ERP از این امر پشتیبانی میکند. این امر خصوصاً در مورد شرکتهای جدیدی که دارند شروع به کار میکنند صادق است. با هزینههای پایین Cloud ERP، این شرکتهای نوپا میتوانند دادههای خود را ذخیره و مدیریت کنند، و در عین حال پول بیشتری را به پشتیبانی از توسعه و رشد کسبوکار خود اختصاص دهند. این افزایش ثبات مالی، کسبوکارهای نوپا را در موقعیتی قرار میدهد که میتوانند با کارآیی بیشتری با کسبوکارهای بزرگتر و باسابقهتر رقابت کنند.
مزیت پنجم: سیستمهای مختلف Cloud ERP به معنای انعطافپذیری برای کسبوکارهاست
انواع مختلفی از سیستمهای Cloud ERP وجود دارد که ویژگیها و مزایای مختلفی ارائه میکنند. برای مثال، سیستمهای خصوصی Cloud ERP با سیستمهای اطلاعات جامع هماهنگ هستند، در حالی که سیستمهای ترکیبی امکاناتی را فراهم میکنند که برای کسبوکار خاصی که از سیستم استفاده میکند سفارشی میشوند. از آنجا که این سیستمها به ساختار فیزیکی مرتبط نیستند و بنابراین نیازی به تعهد مالی یا تعهد مبتنی به زمان به سرور فیزیکی ندارند، تغییر و یا ارتقای سیستم Cloud ERP مورد استفاده آسانتر است. این موضوع ممکن است به ویژه برای کسبوکارهای جدید مهم باشد که باید به طور مؤثر و کارآمد از منابع معمولاً محدود خود برای پشتیبانی از رشد و سلامت شرکت خود استفاده کنند.
نتیجهگیری
همانطور که در بالا نشان دادیم، برنامههای Cloud ERP برتری خیلی بیشتری نسبت به سرورهای فیزیکی دارند. سیستمهای Cloud ERP با داشتن مزایایی مانند کاهش هزینهها، سهولت انتقال دادهها، فرصتهای بیشتر برای نوآوری، کاهش خطر از دست رفتن دادهها و انعطافپذیری در ویژگیهای ارائهشده برای ذخیرهسازی داده، گزینهای عالی برای کسبوکارهای پیشرفته امروز هستند. این مزایا به حفظ و پشتیبانی از توسعه و قدرت این شرکتها کمک میکنند تا زمینه را برای پایداری و سودآوری بلندمدت فراهم کنند.