با نرم افزار ERP ابری CyberCloud بدون نیاز به نگهداری سرورها و دیتابیس های پرهزینه و جاگیر در محل کارتان، می‌توانید از هر کجا و در هر زمان تنها با اتصال به اینترنت، به تمامی اطلاعات حیاتی و به روز مورد نیاز برای مدیریت سازمان دسترسی پیدا کنید و بدون تلف کردن وقت و هزینه بهترین تصمیمات را در بهترین زمان اتخاذ کنید.

ERP مبتنی بر ابر یا cloudERP چیست؟

یک نرم‌افزار برنامه‌ریزی منابع سازمانی (ERP) به سازمان‌ها کمک می‌کند تا فعالیت‌های تجاری روزانه خود را مانند حسابداری، تدارکات، مدیریت پروژه، مدیریت ریسک و انطباق، عملیات زنجیره تامین و غیره مدیریت کنند. سیستم های ERP به طور مؤثر فرآیندهای کسب و کار را برای تیم ها، سازمان ها و شرکت ها، ساده و خودکار می کنند، که توسط یک پایگاه داده متمرکز، همه بر روی یک پلت فرم یکپارچه واحد، پشتیبانی می شوند.

در حالی که ERP سنتی یک سیستم داخلی است، سیستمی که روی سرورهای داخلی در محل شرکت اجرا می‌شود، در سال‌های اخیر، شرکت‌های متعددی در سراسر جهان ERP مبتنی بر ابر (یا به‌طور ساده، “ابر”) را انتخاب کرده‌اند. با به دست آوردن محبوبیت، به ویژه در سازمان های کوچک تا متوسط، اما برای شرکت های سازمانی کمتر، سیستم های ERP ابری نیاز به نصب در محل را از بین می برند. آنها طیف گسترده ای از مزایای زمان، منابع و صرفه جویی در هزینه  به خصوص عدم نیاز به تهیه وتامین سخت افزارهای گران قیمت را ارائه می دهند.

سیستم‌های ERP مبتنی بر ابر با مدیریت و بهبود نحوه استفاده از منابع شرکت به افزایش کارایی و اتصال و هماهنگی همه‌ی بخش‌های یک سازمان کمک می‌کنند.

چرا Cloud ERP را به جای ERP On-Premise انتخاب کنیم؟

نرم‌افزار Cloud ERP راه‌حل ایده‌آلی برای شرکت‌هایی است که بخش IT داخلی ندارند یا کسانی که ممکن است از چالش‌های ERP داخلی ترس داشته باشند. به صرفه تر است، در دسترس تر است، و همچنین از نظر اجرا سریعتر است. فروشندگان معمولاً ERP ابری را بر اساس هزینه اشتراک سالانه یا ماهانه ارائه می دهند. این هزینه اغلب به روز رسانی نرم افزار، امنیت، نصب، خدمات مشتری و پشتیبانی فنی را پوشش می دهد. در نتیجه، سازمان‌ها کمتر نگران فرآیندهای عملیاتی خود هستند و زمان بیشتری برای تمرکز بر استراتژی تجاری واقعی خود دارند.

Cloud ERP یک گزینه جذاب برای کسب و کارهایی است که به دنبال افزایش و توسعه عملیات خود هستند. از آنجایی که ERP ابری اغلب به عنوان یک مجموعه راه حل یا بسته متشکل از چندین ماژول اساسی ارائه می شود، هر ماژول یک حوزه تجاری خاص را هدف قرار می دهد. به عنوان مثال، اگر یک مشتری به یک ERP ابری کامل نیاز نداشته باشد، می‌توان تنها ماژول‌های لازم را انتخاب کرد و در صورت نیاز مقیاس‌بندی کرد.

در حالت ایده‌آل، چون ERP ابری بر روی یک ابر عمومی یا خصوصی با مدیریت فروشنده اجرا می‌شود، بسیار مقرون به صرفه‌تر است. علاوه بر این، راه‌حل‌های مبتنی بر ابر، انعطاف‌پذیری و تحرک را برای دسترسی به یک سیستم ERP و راه‌حل‌های متصل به آن از طریق پلتفرم ابری فروشنده فراهم می‌کنند. آنها راحت تر هستند، زیرا از هر مکان و در هر زمان می توان به سیستم دسترسی داشت.

3 reasons why cloud erp is misunderstood wide image
images

Cloud ERPچگونه کار می کند؟

سیستم های Cloud ERP با ترکیبی منحصر به فرد از فناوری های پیشرفته متصل از طریق اینترنت کار می کنند. سیستم های Cloud ERP همیشه در هر مکان و هر زمان در دسترس و قابل دسترسی هستند. نرم افزار و به روز رسانی های امنیتی توسط فروشنده نرم افزار ERP مدیریت و کنترل می شود به طوری که تنها کاری که کاربران باید انجام دهند ورود به سیستم و دسترسی به سیستم است Cloud ERP .همان ویژگی‌ها و عملکردهای ERP داخلی را با طیف وسیعی از فرآیندها و برنامه‌های عملیاتی برای ساده‌سازی کارایی، بهره‌وری و در نهایت سودآوری و رشد کسب‌وکار ارائه می‌کند. سیستم های CloudERP نه تنها از رایانه های رومیزی و لپ تاپ بلکه در دستگاه های تلفن همراه و تبلت ها در دسترس کاربران هستند.

با افزایش دورکاری، تعداد کارمندان از خانه در حال حاضر، بیش از هر زمان دیگری است. ERP ابری دسترسی سریع و یکپارچه به داده‌های تجاری، فروش، مالی، منابع انسانی، پیش‌بینی و برنامه‌ریزی، خدمات مشتری و پشتیبانی، گردش کار تولید، و وضعیت، و انبوهی از دیگر اطلاعات حیاتی عملیاتی تجاری ایجاد می‌کند.

انواع مختلف استقرار Cloud ERP

یک سیستم ERP ابری در قالب‌ها یا استقرارهای مختلف برای مطابقت با خواسته‌ها و نیازهای سازمان‌ها بر روی ابر ارائه می‌شود.

  • SaaS چند مستاجر
  • SaaS تک مستاجر
  • ابر عمومی و خصوصی
  • ابر هیبریدی

مزایای Cloud ERP

در دنیای تجاری پرشتاب امروزی، شرکت‌های بیشتری توجه خود را به ERP ابری معطوف می‌کنند تا تداوم کسب‌وکار را حفظ کنند، با افزایش تحولات دیجیتال همراه باشند و از رقبا جلوتر بمانند. Cloud ERP  طیف گسترده ای از مزایای ارزش افزوده را به مشاغل ارائه می دهد. 5 مورد از برترین مزایای آن عبارتند از:

افزایش عملکرد:

ERPداخلی نیاز به پاسخگویی به قدرت ابرکامپیوتر، از جمله سخت افزار گسترده، سرورها، و منابع پرهزینه IT برای جابجایی دیتا دارد. Cloud ERP فقط به یک اتصال اینترنتی قابل اعتماد نیاز دارد و این ارائه دهنده شماست که بقیه را مدیریت می کند. در نتیجه،ERP ابری شما مانند یک سیستم داخلی، سریعتر و بهتر عمل خواهد کرد، بدون اینکه از کار بیفتد یا زمان زیادی طول بکشد.

کاهش هزینه های عملیاتی:

یک راه حل داخلی ERP به سخت افزار و یک تیم فناوری اطلاعات برای نگهداری آن نیاز دارد. سپس باید سیستم، مجوزها، تمدیدها و به روز رسانی ها را خریداری کنید. با ERP ابری، قیمت‌گذاری بر اساس یک کارمزد با نرخ ثابت است که هزینه‌های پیاده‌سازی و هزینه‌های کلی شما را کاهش می‌دهد، به‌ویژه که ارائه‌دهنده شما می‌تواند تعمیر و نگهداری شما را مدیریت کند.

دسترسی آسان تر به داده ها:

با ERP ابری، می توانید از هر جایی به اطلاعات خود دسترسی داشته باشید،  در هر زمان، با اتصال به اینترنت. این کار نیروی کار شما را قادر می‌سازد تا در خارج از دفتر، در سایت‌های مشتریان و در حال حرکت با دسترسی سریع، آسان و بی‌درنگ به داده‌ها کار کنند.

امنیت تقویت شده:

شما می خواهید داده های خود را در داخل و خارج از سازمان خود ایمن نگه دارید. Cloud ERP تضمین می کند که داده های شرکت شما به طور ایمن از سیستم شما به سرورهای میزبان منتقل می شود. علاوه بر این، ابر ERP دسترسی سختگیرانه در سطح کاربر را برای محافظت از داده های داخلی ارائه شده و ایمن شده توسط خود سیستم ارائه می دهد.

نوآوری:

Cloud ERP به نوآوری برای انطباق و ماندن در رأس چالش های تجاری امروزی دامن می زند. با Cloud ERP، در صورت نیاز کسب و کار خود را در کسری از ثانیه مشاهده می‌کنید، جایی که داده‌های سازمان شما، از جمله آخرین نسخه‌های نرم‌افزار و به‌روزرسانی‌ها، به صورت لحظه ای در فضای ابری به‌روزرسانی می‌شوند. می‌توانید با استفاده از برنامه‌های گزارش‌دهی و تجزیه‌وتحلیل‌ها، روند کار و فرآیندهای سازمان خود را زیر نظر داشته باشید و به تغییرات در زنجیره تأمین خود به سرعت واکنش نشان دهید.

آیا Cloud ERP برای کسب و کار من “مناسب” است؟

هنگام در نظر گرفتن پنج مزیت کلیدی ذکر شده در بالا، دلایل “آزموده شده و واقعی” وجود دارد که چرا اکثر شرکت ها می توانند نتایج مثبت، افزایش کارایی و بهره وری و کاهش هزینه ها را با استفاده از سیستم ERP ابری داشته باشند. بنابراین، اگر سازمان شما به پیاده سازی یک سیستم ERP یا ارتقاء ERP فعلی خود فکر می کند، ERP ابری یک گزینه قوی و بادوام است.

اگر سازمان شما جهانی است، با دفاتر پراکنده در مکان های مختلف، اگر از نزدیک با همکاران، فروشندگان، و یا شرکا در سراسر جهان کار می کنید، ERP ابری برایتان بسیار مناسب است. به طور مشابه، فرض کنید کسب و کار شما آماده رشد است، و بحث پیاده سازی یک ERP مطرح است، اما یک سیستم داخلی در حد بودجه شما نیست. در این صورت، ERP ابری دسترسی و عملکردی را که برای مدیریت و کنترل کسب و کار خود در مقیاس جهانی نیاز دارید، ارائه می دهد.

نرم افزار ERP مبتنی بر ابر چیست و چگونه کار می کند؟

مروری بر نرم افزار ERP مبتنی بر ابر (SAAS):

اکثر مشاغل تولیدی در سراسر جهان یا بر روی یک نرم افزار قدیمی یا بر روی یک سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) جدیدتر در حال اجرا هستند. با این حال، محبوبیت روزافزون و همچنین نیاز روزافزون به Cloud ERP، بسیاری از آنها را مجبور کرده است که به نرم افزار ERP مبتنی بر ابر روی آورند.

پیاده سازی یک نرم افزار ERP سرمایه گذاری بزرگی برای هر سازمانی است، تغییر این چنینی ستون اصلی کسب و کار می تواند باعث نگرانی و احتیاط کسانی شود که می خواهند مدل ERP موجود خود را به یک راه حل Cloud امروزی تغییر دهند. اما کسب‌وکارها نیازی به نگرانی در مورد چتر ندارند، زیرا این ابرها فقط تحول دیجیتال را می‌بارند.

حرکت به سمت  ERP ابری مطمئناً می‌تواند به تولیدکنندگان فرآیند کمک کند تا یک ساختار تجاری کارآمد بسازند. با وجود ابهام در بین مشاغل در مورد مفهوم رایانش ابری و خطرات موجود، این وبلاگ قصد دارد به عنوان یک مقصد در مورد تمام اطلاعات مربوط به این موضوع عمل کند. بنابراین به خواندن ادامه دهید:

ویژگی های نرم افزار ERP مبتنی بر ابر

تاریخچه و معرفی نرم افزار ابر ERP 

در دهه 1990، اصطلاح «برنامه‌ریزی منابع سازمانی» (ERP) برای توصیف نرم‌افزاری استفاده شد که به کسب‌وکارها در مدیریت و خودکارسازی فعالیت‌های شرکتی اند تو اند، مثلاً از امور مالی گرفته تا فروش و تولید، کمک می‌کند. در ابتدا، این سیستم ها در محل، بر روی سرورهای خود مشتریان و در مراکز داده خودشان ساخته شدند. از سوی دیگر، Cloud ERP در دهه 2000 معرفی شد و این بخش را به طور کامل متحول کرد.

یک سیستم ERP مبتنی بر ابر که به عنوان یک سرویس ارائه می‌شود و بر روی سرورهای فروشنده ERP میزبانی می‌شود، عملکردهای عملیاتی ضروری تجاری را یکپارچه و خودکار می‌کند تا یک منبع واحد از داده‌ها را برای مدیریت اجزای حیاتی زنجیره تأمین فراهم کند. نرم افزار و داده های آن به طور متمرکز توسط فروشنده در یک مرکز داده از راه دور مدیریت می شود، جایی که به روز رسانی و ارتقاء نیز انجام می شود.

با توجه به پیچیدگی، وسعت، گستردگی و بزرگی کسب‌وکارهای امروزی، داشتن یک ERP که در تمام واحدهای تجاری آن‌ها در سراسر جهان بسیار در دسترس باشد و نمای یکپارچه و به‌روز ارائه دهد، برای آنها ضروری شده است. داده های یک سیستم ERP ابری این نیاز کسب و کارها را برآورده می کند، زیرا کارکنان آنها می توانند از طریق اینترنت به نرم افزار دسترسی داشته باشند. تنها چیزی که نیاز است اتصال اینترنت و یک مرورگر است.

در یک نرم افزار Cloud ERP، هزینه های نگهداری و پشتیبانی با ارائه پشتیبانی از مرکز داده از راه دور از بین خواهد رفت. این باعث می شود که بسیار به صرفه باشد. همچنین، با یک ERP در فضای ابری، سازمان‌ها از مزایای داده‌های ایمن با پشتیبان‌گیری بهره می‌برند، زیرا اطلاعات در سرورهای آنها به صورت محلی ذخیره نمی‌شوند، علاوه بر این، توانایی دسترسی و تجزیه و تحلیل حجم عظیمی از داده‌ها را در لحظه به دست می‌آورند.

What is the True Cost of Cloud ERP for Small Business
images 2

اجزای یک نرم افزار ERP مبتنی بر ابر

راه حل ERP مبتنی بر ابر، تمام عملکردهای اصلی کسب و کار را ارائه می دهد. راه حل‌هایی که کسب و کارها انتخاب می کنند کاملاً به صنعت و نیازهای تجاری خاص آنها بستگی دارد. انواع ماژول‌ها یا برنامه‌هایی که یک سازمان تولیدکننده فرآیند هنگام پیاده‌سازی ERP روی ابر انتخاب می‌کند عبارتند از:

  • فرمولاسیون، BOM، و تحقیق و توسعه
  • امور مالی و هزینه یابی
  • مدیریت موجودی
  • حراجی
  • خرید
  • تولید
  • کنترل / تضمین کیفیت
  • انطباق با مقررات
  • برنامه ریزی نیازهای مواد (MRP)
  • برنامه ریزی اصلی تولید (MPS)
  • هوش تجاری
  • مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

ERP مبتنی بر ابر چه تفاوتی با سیستم ERP داخلی دارد؟

در حالی که روی کاغذ ممکن است به نظر برسد که تنها تفاوت بین ERP مبتنی بر ابر و ERP داخلی در مکانی است که نرم‌افزار از نظر فیزیکی در آن قرار دارد و چه کسی آن را مدیریت می‌کند، تفاوت‌های مهم دیگری نیز بین این دو وجود دارد.

یک ERP داخلی دارای یک پایگاه داده است که روی سرور و سخت افزار در محل قرار دارد. این شامل سرمایه گذاری سنگین است و توسط کارکنان فناوری اطلاعات شرکتی که آن را اجرا کرده است مدیریت می شود.

در اینجا، به دلیل هزینه‌های نصب سخت‌افزار و سرورهای داده در محل، تعمیر و نگهداری، عیب‌یابی، به‌روزرسانی‌ها و سفارشی‌سازی‌ها؛ هزینه‌های پیاده‌سازی بیشتر است.

در حالی که، اگر ERP ابری را با ERP داخلی مقایسه کنیم، توسط فروشنده ERP میزبانی می‌شود و به عنوان خدماتی برای کسب‌وکارها ارائه می‌شود، بنابراین از عملکرد بهتری به عنوان سیستم‌های داخلی بدون بسیاری از جنبه‌های منفی، مانند هزینه‌های مجوز اولیه و سایر موارد، پشتیبانی می‌کند.

در اینجا، این فروشنده است که مسئول نگهداری برنامه، ذخیره سازی داده ها، سرورها و نصب به روز رسانی های امنیتی و ارتقاء ویژگی ها است. استقرار Cloud ERP همچنین یک زیرساخت ایمن، پشتیبان گیری با بهترین عملکرد و بازیابی و زمان تضمین شده را ارائه می دهد، که یک ERP داخلی این کار را نمی کند.

برخلاف یک ERP داخلی، یک راه‌حل ERP ابری انعطاف‌پذیرتر است و احتمالاً به طور مداوم بدون شکست برای مدت طولانی کار می‌کند. با اتصال کارکنان، فروشندگان، شرکا و مشتریان خود با داده‌های دقیق و هم‌زمان، تضمین می‌کند که همه می‌توانند به اطلاعات امن و به‌روز در کل زنجیره ارزش شما دسترسی داشته باشند.

برخی از مفاهیم اساسی مرتبط با سیستم ERP مبتنی بر ابر برای درک بهتر موضوع:

SaaS ERP

: SaaS (نرم افزار به عنوان سرویس) ERP نرم افزاری است که در فضای ابری ارائه و مدیریت می شود. در اینجا، ابزارهای شما در فضای ابری میزبانی می‌شوند، نه روی ماشین‌های محلی شما، و فروشنده مسئول به‌روزرسانی‌ها، مدیریت و نگهداری ابزارهای شماست.

گزینه‌های استقرار:

 گزینه‌های استقرار به انتخاب‌هایی اشاره دارد که کسب‌وکارها در رابطه با نحوه پیاده‌سازی و مدیریت نرم‌افزار ERP برای کسب‌وکار خود دارند. به عنوان مثال: در محل، ابر، میزبانی مدیریت شده، مستاجر تک SaaS یا چند مستاجر SaaS.

امنیت سرتاسر:

به ارتباط امن و رمزگذاری شده ای اطلاق می شود که بین کسب و کارها و فروشنده آنها وجود دارد، زمانی که آنها اطلاعات کسب و کار و مشتریان را در فضای ابری مدیریت می کنند و به آنها دسترسی دارند.

راه حل های تحرک:

اینها ابزارها، سیستم ها و اطلاعاتی هستند که تیم یا مشتریان شما می توانند از طریق دستگاه های تلفن همراه مانند تلفن های هوشمند، تبلت ها و غیره از هر کجا به طور ایمن به آنها دسترسی داشته باشند.

بازیابی در هنگام فاجعه:

 یک نرم‌افزار ERP مبتنی بر ابر در سطح جهانی، مزایای امنیتی بسیاری را ارائه می‌کند، و یکی از آنها بازیابی از فاجعه است. این به مجموعه سیاست‌ها، ابزارها و رویه‌هایی اشاره دارد که توسط فروشنده برای بازیابی اطلاعات و سیستم‌های شما در صورت بروز هرگونه اختلال عمده دنبال می‌شود.

انواع مختلف سیستم ERP مبتنی بر ابر

SaaS چند مستاجر:

یک ERP واقعی در Cloud معمولاً یک SaaS چند مستاجر است، به این معنی که یک نسخه واحد از ERP و زیرساخت مرتبط با آن به چندین سازمان خدمات می‌دهد. در حالی که هر سازمانی از نرم افزار یکسانی استفاده می کند که روی سرورهای یکسانی میزبانی شده است، داده های یک شرکت برای دیگران قابل دسترسی نیست.

SaaS تک مستاجر:

نرم افزار SaaS ERP تک مستاجر با نسخه چند مستاجر متفاوت است، زیرا فقط به یک سازمان خدمت می کند. به عبارت دیگر، داده های یک سازمان بر روی سرورهای خصوصی که یک نمونه نرم افزار منحصر به فرد را اجرا می کنند، میزبانی می شود.

ابر عمومی:

 بسیاری از سازمان ها خدمات رایانش ابری را به اشتراک می گذارند. با این حال، داده ها و برنامه های کاربردی هر شرکت برای دیگران غیرقابل دسترسی است. این ابر عمومی برای شماست. نمونه‌هایی از ابر عمومی شامل خدمات وب آمازون، گوگل کلود و اوراکل کلود و غیره است.

ابر خصوصی:

ابر خصوصی به سرویسی اطلاق می شود که با هیچ سازمان دیگری به اشتراک گذاشته نمی شود.

ERP ترکیبی:

یک رویکرد ERP ترکیبی، نرم افزار داخلی را با یک ابر خصوصی یا ابر عمومی برای محاسبات، ذخیره سازی و خدمات ترکیب می کند. این به شرکت انعطاف پذیری برای پذیرش برنامه های کاربردی ابری می دهد و در عین حال منابع ERP در محل خود را نیز حفظ می کند.

ابر “واقعی”:

این روزها، برای جلب محبوبیت روزافزون سرویس‌های ابری، بسیاری از فروشندگان نرم‌افزار ادعا می‌کنند که برنامه‌های «ابر» دارند. اما همه نرم‌افزارهای میزبانی شده که به‌عنوان «ابر» به بازار عرضه می‌شوند، راه‌حل‌های ابری واقعی نیستند، زیرا بسیاری از آنها برنامه‌های «ابر شسته‌شده» هستند که راه‌حل‌های ابری تقلبی را با ظاهر و احساس ابر واقعی ارائه می‌دهند.

فروشندگانی که این راه حل های تقلبی ابری را می فروشند، برنامه های کاربردی خود را به عنوان راه حل ابری می فروشند. بنابراین، در حالی که آنها ممکن است ادعا کنند که “ابر واقعی” را ارائه می دهند، اما در هسته آن، نرم افزار یک راه حل داخلی بدون مقیاس پذیری و هزینه های سخت افزاری مرتبط با آن بیشتر است.

چرا کسب و کارها به سیستم ERP مبتنی بر ابر مهاجرت می کنند؟

بزرگ‌ترین مزیتی که یک ERP ابری ارائه می‌دهد این است که نسبت به سیستم‌های ERP داخلی سنتی بسیار ارزان‌تر است (معمولاً حدود 30%). هیچ هزینه ای برای خرید سرور، ایجاد پایگاه داده، پیاده سازی، مشاوران، کارکنان فناوری اطلاعات، نگهداری، امنیت و پشتیبان گیری و غیره وجود ندارد.

شرکت رای دانا در این راستا سرویس های ERP مبتنی بر ابر یا CloudERP را در بستری کاملا امن و معتبر و با قیمت های بسیار مناسب به مشتریان خود ارائه می‌دهد.

keyboard_arrow_up